Website design

 
 • Informatie krijgen op ieder tijdstip.

  Uw (toekomstige) klant of geļnteresseerde kan informatie krijgen op het moment dat hem of haar uitkomt. Altijd up to date, zonder veel kosten.

  Zo kunt u uw bedrijf profileren, nieuws, aanbiedingen en/of handelswaar onder de aandacht brengen, etc.

 • Veel bedrijven, verenigingen en instellingen zijn u reeds voor gegaan en presenteren zich op het internet, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, betaalbaar!

  Miljoenen mensen hebben de weg naar het internet gevonden, zelfs wanneer u alleen lokaal zou werken geeft een eigen website ongekende mogelijkheden.

 • Onderhoud, up-to-date!

  Regelmatig onderhoud aan uw website maakt de bezoeker nieuwsgierig. Wanneer U nieuws, aanbiedingen of aktiviteiten op uw website presenteerd is het van groot belang dit regelmatig bij te werken. Op deze wijze brengt u de bezoeker tot de verleiding binnenkort toch weer even op uw site te gaan kijken. Voor het onderhouden van uw website kunt u bij ons een kontrakt afsluiten zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 • Onderhoud, liever zelf?

  Middels onze easyCMS module kunt u zelf de inhoud van de webpagina samenstellen en onderhouden. Deze oplossing kunnen wij alleen in combinatie met een website leveren.

 • Tot slot...

  Brochures verouderen, een website vernieuwd!

 
 

CONTACT

DEEL ONS SOCIAL:

Het is vandaag: Vrijdag 28 februari 2020

DOMEINNAAM BEMIDDELING

 • Laat ons voor u bemiddelen tijdens het overnemen van een geregistreerd domeinnaam.

  De verkoper ziet ons als handelaar en niet als eindgebruiker.